ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ «ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!»

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ «ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!»

Ολοένα και περισσότεροι πολίτες και δημότες του Δήμου Βεροίας εκφράζουν την απογοήτευση και δυσαρέσκεια τους από την στάση της αιρετής διοίκησης του Δήμου Βεροίας και του επικεφαλής της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κυρία Ανθούλα Σιδηροπούλου η οποία για πολλοστή φορά παραπονέθη και εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο την οργή και την έντονη απογοήτευσή της για την στάση της αιρετής διοίκησης και του κου Βοργιαζίδη προσωπικά.

 

Με αφορμή το έργο που ενέκρινε ο Δήμος Βέροιας για την Δ.Ε. Απ.Παύλου για διάνοιξη οδών και επέκταση του Μακροχωρίου Βεροίας δηλώνει τραγικό θύμα στα χέρια των ιθυνόντων. Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει πως η μελέτη για το έργο αναφέρει για διάνοιξη οδού στα Οικοδομικά Τετράγωνα 217-216-215, και στα δικά της Οικοδομικά Τετράγωνα ήτοι 213 και 215 ως μας πληροφόρησε δεν πραγματοποιήθηκε κανένα έργο. Μετά από πολλές προσπάθειες που κατέβαλλε η συμπολίτης μας, αιτήσεις της και πολλαπλές επισκέψεις στους αρμόδιους του Δήμου Βεροίας, δυστυχώς ακόμα διερωτάται και δεν βρέθηκε απάντηση στο εύλογο ερώτημά της.

Ενώ κυρία Σιδηροπούλου περίμενε και ανέμενε να αντιμετωπιστεί το θέμα της άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως με σεβασμό στον συνάνθρωπο, το πρόβλημα και έμεινε αναπάντητο και η απογοήτευσή της είναι έκδηλη. Ως αναφέρει η ίδια και μας κατήγγειλε, πρόκειται να προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη και να στείλει κάθε υπεύθυνο στον Εισαγγελέα.

Δ.Η.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s