Κομματικοί υποψήφιοι με χρίσμα από Σύριζα και Νέα Δημοκρατία εκτός δεύτερου γύρου στο Δήμο Βέροιας;

Τους χαιρετισμούς μου αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες από την πρωτεύουσα μας! Επαγγελματικοί λόγοι με κρατούν μακριά από τη γενέτειρα μου τη Βέροια, όμως πάντα ρωτάω και μαθαίνω για τον τόπο μου.

Τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, σας πληροφορώ πως το ενδιαφέρον εδώ στην Αθήνα για τις πρωτεύουσες των νομών της Μακεδονίας είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Βλέπετε,μετά την υπογραφή που έβαλαν μετά δόξης και τιμής οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι υπόλοιποι αγαπητικοί της καρέκλας στην παραχώρηση της Μακεδονίας, φοβούνται πως θα υποστούν πάνω στη βόρεια Ελλάδα εκλογική συντριβή.

Για να επιστρέψω στο προκείμενο: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, σε έγκυρη δημοσκόπηση που έτρεξε για τη Βέροια, ο νυν δήμαρχος Βοργιαζίδης περνάει στον επόμενο γύρο, ως δεύτερος όμως πίσω από τον Γιάννη Παπαγιάννη, το γνωστό δικηγόρο που το 2014 στο ντεμπούτο του είχε πάει αρκετά καλά, κερδίζοντας το 15% των ψήφων…

Τώρα φαίνεται πως ο Παπαγιάννης κερδίζει την εκτίμηση των συνδημοτών του με το γκάλοπ να του δίνει την πρώτη θέση, και μάλιστα με καλή διαφορά από τον δεύτερο, το πολιτικό τέκνο της κυρίας Ουσουλτζόγλου.

Θα αντέξει ο πολυγραφότατος Παπαγιάννης την πίεση που –δεδομένα-  θα ασκηθεί τους επόμενους μήνες από τον Βοργιαζίδη; Μένει να φανεί.

Οπωσδήποτε όμως, η δυναμική του αυξάνεται γεωμετρικά. Και οι οιωνοί είναι μαζί του!