Ο εμφύλιος σπαραγμός και ο κερδισμένος της ιστορίας…

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στη Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας και δεν κάνουν πλέον καμία προσπάθεια να το κρύψουν… Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιβολή με το έτσι θέλω της εκλεκτής του βουλευτή από την Αλεξάνδρεια για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Βέροιας προκαλεί ακόμη σφοδρότατες αντιδράσεις.

Στην ανακοίνωση της δικής του υποψηφιότητας ο Απόστολος Εμμανουηλίδης αφού …περιποιήθηκε την τοπική ΝΟΔΕ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς (ψεύτες, γλείφτες και άλλα τέτοια …χαριτωμένα) και ξεκαθάρισε πως με την κυρία υποψήφια δεν έχει πλέον ούτε …καλημέρα, επιβεβαίωσε αυτά που σας έγραφα εδώ και μήνες, πως ο βουλευτής της ΝΔ ήταν αυτός που «έψαχνε διαρκώς για υποψήφιο». Ούτε τη ΝΟΔΕ ρώτησε, ούτε κανέναν. Πολύ δε περισσότερο, η απόφαση δεν ελήφθη στα κεντρικά, στην Αθήνα. Όρισε τη δική του υποψήφια, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, είναι η μόνη που δεν βλέπει –ή δεν θέλει να δει- τα …κατορθώματα της διοίκησης Βοργιαζίδη. Ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε μάλιστα πως τον εξυπηρετεί απόλυτα πολιτικά η παραμονή Βοργιαζίδη στο δήμο με την υποψήφια του σε μια θέση ευθύνης, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε άλλη φορά…

Γεγονός είναι πως αυτό το άτιμο το χρίσμα έχει προκαλέσει εμφύλιο σπαραγμό, με τους διεκδικητές του να επιδίδονται σε έναν ανηλεή αγώνα αλληλοεξόντωσης. Έτσι, όμως, σπαταλούν δυνάμεις και επιτρέπουν στο νυν δήμαρχο να χαμογελάει σαρδόνια…»