Ο Γεώργιος Σπυριδωνίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γεώργιος Σπυριδωνίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Σπυριδωνίδης κατοικεί στον Άγιο Γεώργιο Βεροίας. Είναι παντρεμένος με την κα. Θεοδώρα Γρηγοριάδου και πατέρας δύο τέκνων. Διετέλεσε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παίκτης της βασικής ομάδας της ΠΑΕ Βέροια. Είναι επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκε επί έτη παράλληλα με οικοδομικές εργασίες. Η κόρη του Σούλα Σπυριδωνίδου παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είναι βασικό μέλος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος. Γεώργιος Σπυριδωνίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Ο Δήμος Βέροιας χρειάζεται νέα πρόσωπα, δυναμικά, ικανά, έντιμα και με όραμα. Προσκαλώ δημόσια όλους τους συμπολίτες μου να εκλέξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» προκειμένου να εργαστούμε για την πρόοδο και ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδα μας που έμεινε πολύ πίσω. Θα επικεντρώσω το ενδιαφέρον μου στις ξεχασμένες από τη σημερινή διοίκηση τοπικές κοινότητες, τα θέματα ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας, την απασχόληση και την πάταξη της ανεργίας και το κομμάτι του αθλητισμού, στο οποίο μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά. Με επικεφαλής τον εξαίρετο επιστήμονα, με ευρωπαϊκή μόρφωση, έντιμο και πετυχημένο οικογενειάρχη και χριστιανό Ιωάννη Παπαγιάννη έχουμε το προγραμματικό και ηθικό προβάδισμα, τα καθαρά χέρια, την εντιμότητα και τις γνώσεις που χρειάζεται ο τοπος μας. Ήρθε η ώρα με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα προόδου, ελπίδας, ανάπτυξης και προοπτικής του συνδυασμού μας «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».