ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στη Βέροια, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλώς να ορίσει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, στην υπερήφανη μακεδονική γη ο κύριος Παππάς. Εδώ, στο δήμο που φέρει το μοναδικό προνόμιο να έχει ως ιστορική έδρα το λίκνο του Μακεδονικού Ελληνισμού, τη Βεργίνα, είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι, είναι όλοι καλοδεχούμενοι.

Εύχομαι όμως και ελπίζω, η παρουσία του εδώ να μην εξελιχθεί σε μια προσπάθεια «αγιοποίησης» της Συμφωνίας των Πρεσπών, να μην ακολουθήσει τη στρατηγική της μεθοδευμένης υποβάθμισης των ολέθριων συνεπειών της. Ο κύριος Υπουργός οφείλει να ακούσει τη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που αντιστέκονται στη διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, δεν παραδίδουν τα όπλα, συνεχίζουν τον αγώνα για την ανατροπή της επαίσχυντης αυτής συνθηκολόγησης. Υπάρχουμε και εμείς κύριε Υπουργέ που προτάσσουμε την εθνική υπερηφάνεια των πολιτών ως μείζονα προτεραιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να πιστεύω πως ο κύριος Παππάς θα μεριμνήσει πρώτιστα για την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των κατοίκων του Σελίου οι οποίοι παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό σήμα. Είναι ντροπή να αντιμετωπίζονται οι δημότες μας ως πολίτες β’ κατηγορίας…»

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας