Γιατί αυτή η γυναίκα πιστεύει ότι έχει το πιο τέλειο σώμα στον κόσμο (φωτό)

Αφού φορούσε έναν κορσέ για 23 ώρες την ημέρα και ύστερα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, το μοντέλο από την Αργεντινή, Aleira Avendano, ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι σχεδόν τέλειο!

Όπως δήλωσε η ίδια πρόσφατα: «Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να είναι πραγματικά όμορφη».

Η Avendano φορούσε έναν κορσέ για τα τελευταία έξι χρόνια και αναφέρεται σε αυτόν ως το δεύτερο δέρμα της. Η 26χρονη συνέχισε να φοράει κορσέ παρά τις προειδοποιήσεις από τους γιατρούς για την υγεία της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Aleira Avendano

«Λατρεύω την αίσθηση της πίεσης και τον βγάζω μόνο για μια ώρα την ημέρα για να ξεκουραστώ και να πλυθώ«, είπε η Avendano.

Συμπλήρωσε πως συχνά άγνωστοι την κοιτάζουν στον δρόμο και μερικοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το σώμα και στήθος της (φοράει σουτιέν νούμερο 34DD) είναι πραγματικά. Άλλοι πάλι την έχουν κατηγορήσει ότι μοιάζει με εξωγήινο και πως δεν έχει πλευρά.

Η Avendano εξήγησε ότι ήταν δύσκολο να συνηθίσει τον κορσέ στην αρχή, αλλά τελικά την έπιανε φαγούρα χωρίς αυτόν και της έγινε απαραίτητος. Τώρα, το μοντέλο λέει ότι δεν αισθάνεται κανέναν πόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μαζί με ασκήσεις στη μέση, η Avendano κάνει ειδική διατροφή για να διατηρήσει το σχήμα της. Η διατροφή περιλαμβάνει μικρές μερίδες από ασπράδια αυγού, ανανά, φρούτα και κρέας. Κάνει επίσης κοιλιακούς και βάρη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Aleira Avendano

Η 26χρονη δεν βασίζεται μόνο στη γυμναστική και σε μια υγιεινή διατροφή – έχει επίσης κάνει πάνω από 20 πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες περιελάμβαναν 4 ξεχωριστές βελτιώσεις μαστού, 2 επεμβάσεις μύτης και μία γαστρική παράκαμψη. Επιπλέον είχε 3 εμφυτεύματα στους γοφούς, 1 επιμήκυνση μετώπου, λιποαναρρόφηση και επιμήκυνση λαιμού. Είχε ακόμη αφαιρέσει τα δόντια της και πλέον φοράει οδοντοστοιχίες για να της δώσουν το τέλειο χαμόγελο.

Παρά την αυστηρή ρουτίνα της, η Avendano επισήμανε πως εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει το σώμα της και είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Aleira Avendano

 

 

Πηγή: seleo