Ο Καραμήτσος Δημήτρης υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός εποχικός πυροσβέστης Καραμήτσος Δημήτριος είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη. Ο κος. Καραμήτσος γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στη Συκιά Βέροιας. Απόφοιτος του Νυκτερινού Λυκείου Βέροιας και Πτυχιούχος Τεχνικής Σχολής με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων. Εργάζεται ως εποχικός πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας. Ασχολείται παράλληλα με αγροτικές εργασίες στα χωράφια της οικογένειάς του στη Συκιά. Έπαιζε για πολλά έτη ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι μέλος της διοίκησης του αθλητικού ομίλου Συκιάς.

Ο Δημήτρης Καραμήτσος σε δήλωσή του τόνισε: «Πιστεύω σε ένα Δήμο Βέροιας χωρίς ξεχασμένες τοπικές κοινότητες και τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους στις προτεραιότητες της αυριανής διοίκησης. Ο συνδυασμός Δικαίωμα για Νέα Βέροια πρέπει να αναλάβει με το δυναμισμό που διακρίνει τα άφθαρτα κι έντιμα στελέχη του την προοπτική του Δήμου μας. Υπάρχουν οι δυνατότητες, το ανθρώπινο δυναμικό, το ήθος και η εντιμότητα για να φέρουμε την μεγάλη αλλαγή και την ελπίδα για τον τόπο μας. Θα παλέψω μαζί με τους συνυποψηφίους μου και με σεβασμό στις προσδοκίες των πολιτών, στο πλευρό του διακεκριμένου επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρου, του υποψηφίου και αυριανού Δημάρχου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη και θα εργαστούμε μαζί, μετά τις εκλογές, για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας. Το κίνημα της μεγάλης νίκης για τον τόπο μας, με ικανούς, δυναμικούς και άφθαρτους αγωνιστές, που δαμορφώνει ο συνδυασμός «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», είναι αυτό που χρειάζεται για το σήμερα και το αύριο που μας αξίζει. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!