Ο Τσανακτσίδης Δημήτριος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βέροια.Είναι παντρεμένος με την κ. Πλιάχα Δήμητρα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.Αποφοίτησε από το πολυκλαδικό λύκειο Βέροιας και κατόπιν υπηρέτησε στον ΕΣ ως υπαξιωματικός στο σώμα στρατονομίας. Συμμετείχε σε δύο ειρηνευτικές αποστολές του NATO, το 1997 FMP Αλβανία και 1998-99 στην δύναμη της KFOR Κόσσοβο. Το 2000 αποστρατεύτηκε με απονομή διπλώματος ευδόκιμης υπηρεσίας.Το 2001 δημιούργησε με την σύζυγό του καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, σε Βέροια και Κοζάνη. Σήμερα η εμπορική τους δραστηριότητα εδρεύει στην Βέροια με δύο σημεία πώλησης,τα καταστήματα Roseaccessories Roseaccessories . Είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου Βέροιας.

Ο κύριος Τσανακτσίδης Δημήτριος δήλωσε:»Πέρασε ακόμη μια πενταετία απραξίας και βαθιάς ύφεσης. Πόσες ακόμη θα περάσουν δοκιμάζοντας την ίδια πολιτική των δαχτυλιδιών , ρουσφετιών , πελατειακών σχέσεων , φόβων και απειλών….ο παλαιοκομματισμός πρέπει να εκλείψει. Να πάρουν τον δήμο νέοι, άφθαρτοι με φρέσκες ιδέες , όραμα και όρεξη για δουλειά.Να αποκτήσει ο τόπος μας το κύρος που του αξίζει. Πρέπει να γίνει αρχαιολογικό, ιστορικό, θρησκευτικό κέντρο της Μακεδονίας μας και όλης της Ελλάδας .Το μπορεί και το αξίζει. Ψήφισε Γιάννη Παπαγιάννη και «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», για μια Βέροια παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».Θα το πετύχουμε με δήμαρχο τον Ιωάννη Παπαγιάννη.
Στηρίξτε την προσπάθεια μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!