Η Μποζίδου Ελίνα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Εμείς, η νέα γενιά, οφείλουμε να ασχολούμαστε άμεσα με τα κοινά του τόπου μας, χωρίς να είμαστε απλά θεατές των γεγονότων, περιμένοντας να δράσουν οι άλλοι για να αλλάξει η ίδια μας η ζωή. Δεν μπορούμε να απαιτούμε αλλαγές για όσα δυσάρεστα γίνονται καθημερινά γύρω μας, χωρίς εμείς οι ίδιοι να προσπαθούμε για το καλύτερο του τόπου μας. Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας, μετά την τιμητική πρόταση του κ.Ιωάννη Παπαγιάννη, υποψήφιου Δημάρχου, με τον συνδυασμό ‘’Δικαίωμα για Νέα Βέροια’’, τον οποίο ευχαριστώ θερμά.

Πρώτη αλλαγή που πρέπει να συμβεί στο Δήμο μας είναι η ενίσχυση του τουρισμού στην πόλη της Βέροιας και στην Βεργίνα αλλά και η αξιοποίηση αρχαιολογικών και βυζαντινών χώρων, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά παρατημένοι. Με αυτό τον τρόπο, τουρίστες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα επισκέπτονται τον τόπο μας, βοηθώντας ταυτόχρονα να κινηθεί η αγορά, τα εστιατόρια, οι ταβέρνες και οι καφετέριες. Ως αποτέλεσμα, οι θέσεις εργασίας θα αυξηθούν και η οικονομία του Δήμου μας θα φτάσει στα ύψη.
Για να πρωτοπορήσουν όμως η πόλη και τα χωριά μας, εμείς οι νέοι πρέπει να αναλάβουμε την σκυτάλη και να προσφέρουμε με τις νέες ιδέες και γνώσεις μας, ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και να μην χρειάζεται να αναζητούμε λύσεις για ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό.

Είμαι βέβαιη, ότι ο κ. Ιωάννης Παπαγιάννης μπορεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα χωριά και την πόλη του Δήμου μας επειδή έχει όλες τις γνώσεις που απαιτούνται για την λύση των προβλημάτων, μα πάνω από όλα ειλικρινή διάθεση για την βελτίωση του τόπου μας.

Για να μην μακρηγορώ, θα ήθελα να δηλώσω επίσημα ότι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μεν.Παπαγιάννη, δεσμεύομαι να βοηθήσω στην επίλυση σοβαρών καθημερινώνζητημάτων και να υλοποιήσω τις καινοτόμες ιδέες του συνδυασμού μας.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΜΠΟΖΙΔΟΥ ΙΟΡΔ. ΕΛΙΝΑ

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια»

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννη