ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ – ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ

«Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας στην καθημερινότητα τους είναι το εγκαταλελειμμένο αγροτικό οδικό δίκτυο, οι δυσκολίες που συναντούν για να φτάσουν στα χωράφια και τις κτηνοτροφικές μονάδες τους.

Η αδιαφορία για τη διάνοιξη νέων (όσο ήταν στην αρμοδιότητα των δήμων) και τη συντήρηση  των υπαρχόντων δρόμων είναι διαχρονική στο δήμο Βέροιας: ξεκινά από την εποχή της κυρίας Ουσουλτζόγλου και φτάνει μέχρι το σήμερα, με το πολιτικό της τέκνο, τον κ. Βοργιαζίδη να βαδίζει στα χνάρια της. Από το κάδρο των ευθυνών δεν μπορούν να απουσιάζουν οι συνεργάτες τους, πρώην και νυν αντιδήμαρχοι, που διεκδικούν σήμερα τη δημαρχία, θέλοντας να πείσουν τους πολίτες πως αυτοί δεν φταίνε για τίποτα…

Εμείς κοιτάμε τους αγρότες μας στα μάτια και δεσμευόμαστε πως θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού οδικού δικτύου, με τις απαραίτητες ασφαλτοστρώσεις και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο ώστε να βοηθήσουμε εμπράκτως τους στυλοβάτες του πρωτογενούς τομέα και όχι μόνο στα λόγια.

Στόχος μας να εξασφαλίσουμε το αυτονόητο, την ταχύτερη και ασφαλέστερη μετακίνηση των αγροτών αλλά και την ταχύτερη μεταφορά των προϊόντων.

Αυτοί που τόσα χρόνια τώρα δεν έπραξαν ούτε τα βασικά, υπόσχονται τώρα λαγούς με πετραχήλια. Φτάνει πια. Δοκιμαστήκατε και πήρατε κάτω από τη βάση. Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

«Δικαίωμα για νέα Βέροια»