Η Λαμπίδου Εμμανουέλα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή αρχιτέκτων Λαμπίδου Εμμανουέλα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη. Η κα. Λαμπίδου είναι 24 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και τον χορό. Κόρη του γνωστού Αρχιτέκτονα Λαμπίδη Γιάννη, επί χρόνια προέδρου του Συλλόγου Μηχανικών, και με έντονη δράση στα κοινά, ειδικού συνεργάτη του πρώην Αντιπειφερειάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη.
Η Εμμανουέλα Λαμπίδου, σε δήλωσή της τόνισε: «Επιθυμώ έναν Δήμο Βέροιας ζωντανό, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Μία πόλη που δεν θα «διώχνει» τους συνομήλικούς μου, οι οποίοι αναγκάζονται να φεύγουν για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Η αλλαγή μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει σε Τοπικό επίπεδο. Οφείλουμε να παλέψουμε, φέρνοντας νέες ιδέες και προοπτικές ανάπτυξης. Η πόλη μας έχει πολλές ομορφιές και δυνατότητες, στο χέρι μας είναι το πώς θα τις αξιοποιήσουμε. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!»