Πασχαλιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώνει τη διεξαγωγή του τακτικού Πασχαλιάτικου Bazaarτης, που θα γίνει στο επί της οδού Π. Τσαλδάρη 30 κατάστημα, από τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 έως και τη Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου 2019.

Το εφετινό Bazaarσυμπίπτει  με τη συμπλήρωση 11 χρόνων  δράσης του Οργανισμού μας, στον τομέα της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε ανάγκη και σε κίνδυνο. Μέσα στο διάστημα αυτό, φιλοξενήθηκαν στο Σπίτι της Βεργίνας δεκάδες παιδιά, πολύ περισσότερα διημέρευσαν στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας με προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα δέχθηκαν υπηρεσίες Κοινωνικού Λειτουργού και Ψυχολόγου από το Κέντρο Αναφοράς και παροχής συμβουλευτικής. Από εφέτος λειτουργεί η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων της Βέροιας, ενώ συνεχίζει την πολύ σημαντική λειτουργία της η νεότευκτη επίσης Δομή του Κέντρου Θεραπείας Τραύματος. Ταυτόχρονα, επιχειρήθηκε με πολλές μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις η ενημέρωση του κοινού σε ζητήματα άμεσου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε χάρις στην άμεση και έμμεση υποστήριξη μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, κοινού και εθελοντών.

Με την απαράμιλλη σε συνέπεια, σταθερότητα και ποιότητα εργασία των τμημάτων Bazaarτων εθελοντριών της, η Πρωτοβουλία για το Παιδί ετοίμασε και παρουσιάζει και εφέτος με υπερηφάνεια τις δημιουργίες τους: λαμπάδες και πασχαλιάτικα αναμνηστικά, χρηστικά αντικείμενα και τεχνουργήματα, εδέσματα και χειροτεχνήματα, όλα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, απευθυνόμενη στους φίλους της από όλη την Ημαθία και προσδοκώντας, όπως κάθε φορά, στην ανταπόκρισή τους.

Το Πασχαλιάτικο Bazaarθα είναι ανοικτό, τις καθημερινές από 9:00  έως  14:00   και από  17:00 έως 20:30   και το Σαββατοκύριακο από 10:00 έως 15:00.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.