ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

«Υπερήφανος δηλώνει στον απολογισμό της διοίκησης του ο κύριος Βοργιαζίδης γιατί, όπως υποστηρίζει, βελτίωσε τα χρηματικά διαθέσιμα του δήμου, εξασφαλίζοντας μάλιστα και πλεονάσματα της τάξεως των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Και η εύλογη που προκύπτει είναι η εξής:Αν ο δήμος Βέροιας έχει λεφτά, γατί δεν φτιάχνει τους δρόμους;

Γιατί οι διοικούντες δεν μπορεί να μη βλέπουν την τραγική κατάσταση του οδοστρώματος σε πολλά σημεία, τόσο στην πόλη όσο και στις τοπικές κοινότητες, με τις λακούβες – ναρκοπέδια, τις ρωγμές, τα μπαλώματα που ανοίγουν με την πρώτη βροχή, την απουσία διαγραμμίσεων.

Βέβαια ο κ. Βοργιαζίδης μέσω της ανακοίνωσης του δίνει μία εξήγηση: Για να πετύχουν τα πλεονάσματα ξεχώρισαν, λέει, το απαραίτητο από το περιττό με γνώμονα το κοινό καλό, τι ωφελεί τους πολλούς. Αυτό σημαίνει, σε απλά ελληνικά, πως η μέριμνα για ένα αξιοπρεπές οδικό δίκτυο είναι περιττή για τη νυν δημοτική αρχή.

Εμείς έχουμε άλλες προτεραιότητες. Και από την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια για την αναγέννηση του δήμου από τα βασικά, αυτά που σήμερα θεωρούνται ‘περιττά’.

Γιατί έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

«Δικαίωμα για νέα Βέροια»