Ο Ουφαϊδης Πέτρος υποψήφιος Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη

Ο γνωστός ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου Πέτρος Ουφαϊδης είναι υποψήφιος Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη. Ο κος. Ουφαϊδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Κατάγεται από το Λαζοχώρι Βεροίας. Ο Πέτρος Ουφαϊδης είναι απόφοιτος ΙΕΚ με κατεύθυνση ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου. Ανήκει στο δυναμικό κομμάτι της νεολαίας του συνδυασμού. Είναι ελεύθερος. Εργάζεται ως Εθνοφύλακας του Ελληνικού Στρατού με ευθύνη του στην περιοχή της Βέροιας. Είναι λάτρης του αθλητισμού και ασχολείται συστηματικά με την μελισσοκομία.

Ο Πέτρος Ουφαϊδης σε δήλωσή του τόνισε: «Ο συνδυασμός Νίκης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» μπορεί και πρέπει να αναλάβει την αιρετή διοίκηση του Δήμου μας. Απαρτίζεται από έντιμα στελέχη, με καθαρά χέρια, άφθαρτα, έντιμα και ικανά, από όλους τους χώρους, με αγάπη για το καλό του τόπου και δυναμική μεγάλης προσφοράς. Δεν εξαρτάται ούτε λογοδοτεί σε κομματικά γραφεία. Οι εποικοδομητικές και προοδευτικές προτάσεις σε όλη τη διάρκεια της αντιπολιτευτικής θητείας του επικεφαλής μας, το πρόγραμμα του συνδυασμού και το όραμά μας για τη Βέροια που αξίζει σε εμάς, ιδίως τη νέα γενιά, πρέπει να υλοποιηθούν για να πάει μπροστά ο τόπος μας. Με σεβασμό στις προσδοκίες των πολιτών, στο πλευρό του διακεκριμένου επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρου, του άφθαρτου και έντιμου υποψηφίου και αυριανού Δημάρχου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη θα εργαστούμε μαζί, μετά τις εκλογές, με τους ικανούς, δυναμικούς και άφθαρτους συμβούλους που στελεχώνουν το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», για το σήμερα και το αύριο που μας αξίζει. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!