Η Άννα Μαρτίκα υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή καθηγήτρια Άννα (Σουλτάνα) Μαρτίκα είναι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Η κα. Μαρτίκα γεννήθηκε και κατοικεί στη Βέροια. Είναι Καθηγήτρια Γαλλικών και σήμερα υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Βεροίας. Μέλος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών του Ν. Γρεβενών. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην εκπαιδευτική διοίκηση.

Σε δήλωσή της η Άννα Μαρτίκα τόνισε: «Σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο η προσπάθεια για το καλύτερο αρχίζει από όσα μας περιβάλλουν άμεσα. Ο Δήμος Βέροιας έχει ανάγκη από καινούργια πρόσωπα και νέες ιδέες με την πίστη να γίνει η Βέροια η πόλη που μας αξίζει. Στις δημοτικές εκλογές επιλέγουμε άξιους,αποτελεσματικούς, έντιμους,πετυχημένους στην δουλειά τους συμπολίτες μας. Ψηφίζουμε «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ». Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».