Ο Γεώργιος Κουλακιώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός δημόσιος υπάλληλος και προπονητής ποδοσφαίρου Γεώργιος Κουλακιώτης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Κουλακιώτης διετέλεσε αθλητικό ίνδαλμα για τους νέους της εποχής του. Διέπρεψε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο διακρίθηκε και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την κα. Σέβη Τσέου, πατέρας ενός παιδιού και κατοικεί στη Βέροια. Υπηρετεί ως δημόσιος υπάλληλος στις τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας. Ασχολείται ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δραστηριοποιείται ως προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μακεδονικού Ρόδακα.

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουλακιώτης τόνισε: «Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχα πει ότι η υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαγιάννη για Δήμαρχος Βέροιας είναι μεγάλη ευκαιρία για την πόλη μας. Μετά από σχεδόν 5 χρόνια που έμαθα ακόμα καλύτερα τον Γιάννη θα πω το ίδιο, όμως τώρα θα το φωνάξω δυνατά ώστε να το ακούσουν όλοι, ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία να αναλάβει χρέη δημάρχου ένας εξαιρετικός άνθρωπος,, ένας μορφωμένος, καθαρός με όρεξη και ιδέες που υπεργααπά την πόλη του- πόλη μας και τα χωριά της και θέλει να την αλλάξει κάνοντάς την πόλο έλξης τουριστών και στις κορυφαίες προτιμήσεις τους και όχι όπως είναι σήμερα. Γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνον τα προβλήματα της πόλης μας και των χωριών αλλά και τις λύσεις αυτών. Κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε Βεροιώτη και Βεροιώτισσα; Η ψήφος σου σε κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική. Ψάξε και βρες τον καλύτερο, ψάξε και βρες τον πιο άξιο, κάποιον νέο με καινούργιες ιδέες και όραμα και ψήφισέ τον. Ψήφισε Γιάννη Παπαγιάννη και «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», για μια Βέροια παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».