Ο Πολυχρόνης (Πόλυς) Πεχλιβανίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη

Ο γνωστός αρτοποιός Πολυχρόνης (Πόλυς) Πεχλιβανίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Πεχλιβανίδης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα Βεροίας. Είναι παντρεμένος με την κα. Μέσκα και πατέρας ενός γιου. Διατηρεί οργανωμένο αρτοποιείο στην Κουλούρα Βεροίας και προμηθεύει με άρτους, ποικίλα αρτοποιήματα και συναφή είδη δεκάδες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης. Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα τόσο στην Αγ. Βαρβάρα όσο και ευρύτερα στο Δήμο Βέροιας. Εξελέγη Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Βαρβάρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Συνέδραμε ουσιαστικά με τις προτάσεις του σε θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών της περιοχής. Διακρίνεται για το φιλανθρωπικό έργο του ως αρτοποιός και τα έμπρακτα φιλοζωϊκά του αισθήματα.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος. Πολυχρόνης Πεχλιβανίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Ο Δήμος Βέροιας έχει μείνει πολύ πίσω. Τόσο η πόλη όσο και οι τοπικές κοινότητες παρουσιάζουν εικόνα αδιαφορίας και εγκατάλειψης. Τα χωριά μας και οι αγρότες μας είναι ξεχασμένα από την αιρετή διοίκηση. Χρειάζεται αλλαγή πορείας, με νέα πρόσωπα, ικανά, έντιμα, άφθαρτα και χωρίς κομματικές κηδεμονίες. Με επικεφαλής τον εξαίρετο επιστήμονα, οικογενειάρχη, Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο, Διδάκτορα Νομικής και Επ. καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωάννη Παπαγιάννη ο συνδυασμός μας «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» μπορεί να πραγματοποιήσει την ελπίδα που χρειάζεται ο τόπος μας. Θα εργαστώ με αυταπάρνηση για να προσφέρω έντιμες και ανιδιοτελείς υπηρεσίες στους συμπολίτες μου, τις οποίες έχουμε ανάγκη όλοι. Ψηφίζουμε ανθρώπους, ικανούς, με καθαρά χέρια, δυναμικούς, πετυχημένους και οραματιστές. Χαράζουμε τώρα το μέλλον που μας αξίζει. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».