Ο Βαρακλής Ιωάννης υποψήφιος Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός μηχανικός περιβάλλοντος Βαρακλής Ιωάννης είναι υποψήφιος Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη. Ο κος. Βαρακλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Κατάγεται από παλιά, παραδοσιακή βεροιώτικη οικογένεια. Πατέρας του είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και πολιτευτής Γεώργιος Βαρακλής και μητέρα του η κα. Μαρία Παντελίδου. Ο Γιάννης Βαρακλής, μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο, σπούδασε μηχανικός περιβάλλοντος στο ΤΕΙ Κοζάνης. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μιλά άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Ο Γιάννης Βαρακλής σε δήλωσή του τόνισε: «Η δημοτική παράταξη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» είναι δυναμικά παρούσα στα δημοτικά θέματα με εποικοδομητικές και προοδευτικές προτάσεις για το μέλλον του Δήμου Βέροιας. Πρέπει οι πολίτες να δώσουμε τη δυνατότητα στα στελέχη του συνδυασμού να αναλάβουν με το δυναμισμό που τα διακρίνει ως άφθαρτα κι έντιμα στελέχη του την προοπτική του Δήμου μας. Υπάρχουν οι δυνατότητες, το ανθρώπινο δυναμικό, το ήθος και η εντιμότητα για να φέρουμε την μεγάλη αλλαγή και την ελπίδα για τον τόπο μας. Μπαίνω στην πρώτη γραμμή, με σεβασμό στις προσδοκίες των πολιτών, στο πλευρό του διακεκριμένου επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρου, του υποψηφίου και αυριανού Δημάρχου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη. Πρέπει να εργαστούμε μαζί, μετά τις εκλογές, για να κάνουμε πράξη το ρεαλιστικό μας όραμα. Ο συνδυασμός της μεγάλης αλλαγής για τον τόπο μας, με ικανούς, δυναμικούς και άφθαρτους συμβούλουςς, που διαμορφώνει ο συνδυασμός «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», είναι αυτό που χρειαζόμαστε στο Δήμο Βέροιας για το σήμερα και το αύριο που μας αξίζει. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!