Ο Σπύρος Ανδρεάδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός γυμναστής Σπύρος Ανδρεάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Ανδρεάδης γεννήθηκε και κατοικεί στον Τρίλοφο Βεροίας. Είναι παντρεμένος με τη γεωπόνο κα. Δήμητρα Τρεμπελή και πατέρας δύο τέκνων. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο και έλαβε το πτυχίο της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα το κολύμπι. Διακρίθηκε ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, δρομέας μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνοδρόμος. Εργάστηκε ως εκπαιδευτής στη Σχολή Αστυφυλάκων καθώς και σε δημοτικά προγράμματα μαζικού αθλητισμού. Είναι γνωστός για τις ποιοτικές παραγωγές του τόσο ως ροδακινοπαραγωγός όσο και ως ελαιοπαραγωγός και οινοποιός. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 κατετάγη επιλαχών δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος. Σπύρος Ανδρεάδης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλώ τους συμπολίτες μου να εκλέξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» και να μας αναθέσουν τη δυνατότητα να ωθήσουμε μπροστά το Δήμο Βέροιας. Θα ασχοληθώ ενεργά τόσο με θέματα αγροτικής ανάπτυξης και ενίσχυσης του εισοδήματος των αγροτών μας όσο και με την φυσική αγωγή, τον μαζικό αθλητισμό και ενίσχυση των γυμναστικών ικανοτήτων των συμπολιτών μας μέσα από σύγχρονα, εξελιγμένα προγράμματα. Έχουμε το ηθικό προβάδισμα, καθαρά χέρια, ικανότητες, εντιμότητα και γνώσεις προκειμένου μαζί με τον αυριανό δήμαρχο, το δήμαρχο της καρδιάς μας Γιάννη Παπαγιάννη να εφαρμόσουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ελπίδας, ανάπτυξης και προοπτικής. Να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να ζωντανέψουμε την κοινωνία μας και τις ξεχασμένες τοπικές κοινότητες, να λύσουμε τα τόσα χρονίζοντα προβλήματα της καθημερινότητας. Με νέα πρόσωπα, άφθαρτα και υπερκομματικά και με επικεφαλής τον επιστήμονα, πατριώτη και οικογενειάρχη Ιωάννη Παπαγιάννη ο συνδυασμός μας «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» θα χαράξει το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».