Η Ουζγουρίδου Αντωνία υποψήφια σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη

Η υποψήφια σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας Ουζγουρίδου Αντωνία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο λύκειο Βέροιας. Σπούδασε στο Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων όπου βραβεύτηκε δύο φορές με υποτροφία για τις επιδόσεις της. Παράλληλα εργαζόταν σε τοπική επιχείρηση στο τμήμα προώθησης προϊόντων. Έκανε πρακτική άσκηση στην Εθνική τράπεζα και έχει εργαστεί σε λογιστικά γραφεία όπου απέκτησε εμπειρία στον τομέα των οικονομικών. Το 2014 αποφοίτησε από ιδιωτική σχολή στο τμήμα της Μηχανογραφημένης Λογιστικής . Έχει πτυχίο αγγλικών και υπολογιστών και έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού επί 10 χρόνια.

Συμμετέχω στον συνδυασμό  «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου, έγκριτου δικηγόρου και επιστήμονα, Καθηγητή Πανεπιστημίου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας χρειάζεται μια αλλαγή. Μια νέα καθαρή αρχή με ανθρώπους που πάνω από όλα αγαπάνε τον τόπο τους. Ανθρώπους με καθαρά χέρια και συνειδήσεις που φέρνουν φρέσκες ιδέες για να κάνουν την πόλη μας ξανά τη βασίλισσα του βορρά. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα.»