Η Δέσποινα Μαυροπούλου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή επιχειρηματίας Δέσποινα Μαυροπούλου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Η κα. Μαυροπούλου γεννήθηκε στη Βέροια και αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας. Συνέχισε τις σπουδές της σε Σχολή Χειριστών Συσκευών Ιατρικής Απεικόνισης. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση καφέ- μπουγάτσας στον Προμηθέα Βεροίας. Είναι παντρεμένη με τον πυροσβέστη Αθανάσιο Λιακούδη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Διακρίνεται για την έντονη κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική της δράση.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δέσποινα Μαυροπούλου σε δήλωσή της τόνισε: «Συμμετέχοντας ενεργά στις δημοτικές εκλογές θέτω την υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει να εκφράσω δημόσια τις ανησυχίες τόσο τις δικές μου όσο και των συμπολιτών μου και των νέων μητέρων έτσι όπως τις βιώνω στην καθημερινότητά μου. Απλά, χωρίς πολλά λόγια, με βαθιά αγάπη για την πόλη και το Δήμο μας, την πατρίδα που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, με μεγάλη όρεξη για σοβαρή και έντιμη δουλειά καθώς και άμεσες λύσεις, ζητώ την ψήφο σας για να αλλάξουμε και να βοηθήσουμε όλοι, με καθαρά χέρια και καθαρή συνείδηση, για το καλό του τόπου μας. Δώστε μας τη δύναμη και την εντολή να γίνουμε η φωνή σας πάνω από αλλότρια συμφέροντα και για το κοινό καλό των πολλών. Όλοι είμαστε σημαντικοί για την κοινωνική αλυσίδα της τοπική μας κοινωνία και θέλουμε τη στήριξη όλων σας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα»