Ο Αντώνιος Τσέγκος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.

Ο γνωστός ιδιωτικός υπάλληλος κος. Αντώνιος Τσέγκος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Τσέγκος είναι από τη Βέροια, αποφοίτησε από τα ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης- Τμήμα Λογιστικής και εργάζεται σε γνωστή επιχείρηση ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα λογιστηρίου. Από τα νεανικά του χρόνια εργάστηκε ως βοηθός του πατέρα του σε οικοδομικές εργασίες. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ, είναι μέλος της ομάδας «Θύελλας» και συμμετέχει στο θερινό τουρνουά «Νοσταλγία». Συμμετέχει σε δράσεις ως ευαισθητοποιημένος πολίτης σε ζητήματα προστασίας των ζώων. Ο Αντώνιος Τσέγκος είναι παντρεμένος με τη γνωστή επιχειρηματία στο χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών κα. Αγγελική Νικολαϊδου.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αντώνιος Τσέγκος σε δήλωσή του τόνισε: «Πάντα έλεγα ότι κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτός εδώ ο τόπος, ξεκινώντας από την περιοχή μου, από την πόλη μου. Γνωρίζοντας τον Καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω κύριο Παπαγιάννη και βλέποντας ότι υπάρχει τρόπος επιτέλους να γίνει κάτι τέτοιο, είπα ότι πρέπει και εγώ με τις ιδέες μου, την θέληση μου, την εργατικότητα μου να βοηθήσω σε αυτήν την καινούργια προσπάθεια. Ο συνδυασμός μας «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ» έχει τις γνώσεις, καθαρά χέρια, αποδεδειγμένες ικανότητες και σοβαρό πρόγραμμα για την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα»