Συνέντευξη του Ιωάννη Παπαγιάννη στην εφημερίδα Βέροια.

Σε αναλυτική συνέντευξή του στην εφημερίδα Βέροια ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Παπαγιάννης αναφέρεται στην τωρινή διοίκηση του Δήμου που κούρασε και αγανάκτησε τους πολίτες όπως αναφέρει, «.. μια διοίκηση που καθήλωσε το δήμο στην εσωστρέφεια, και παρέμεινε προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση ημέτερων και μόνο..»

Μιλά για την εποικοδομητική αντιπολίτευση που άσκησε όλο αυτό το διάστημα ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα για νέα Βέροια».

Αναφέρεται  στο «ηθικό πλεονέκτημα» που του αναγνωρίζει ο κόσμος της Βέροιας «…οι δημότες της Βέροιας αναγνωρίζουν πως έχω καθαρά χέρια, αυτό που ονομάζουμε «ηθικό πλεονέκτημα» το βρίσκουν στο πρόσωπο μου. Έχω κερδίσει το δικαίωμα να τους κοιτώ στα μάτια..»

Παρουσιάζει τις ρεαλιστικές προτάσεις του για το Δήμο Βέροιας. Δεν θεωρεί το εαυτό του επαγγελματία της πολιτικής, όντας ο ίδιος καταξιωμένος επιστήμονας. «..Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής, δεν μπήκα στη διαδικασία αυτή για να πλουτίσω. Αγωνίστηκα σκληρά και με τη βοήθεια του Θεού πέτυχα επαγγελματικά, δικηγορώ στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στο Μόναχο. Αλλά είμαι παρών γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή την υποβάθμιση…»