Ο Αθανάσιος Δέλκος υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός τεχνολόγος γεωπονίας και εκπαιδευτικός- δάσκαλος Αθανάσιος Δέλκος είναι υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Δέλκος γεννήθηκε στη Γερμανία και κατάγεται από το Δάσκιο Βεροίας. Γονείς του είναι ο συνταξιούχος του ΙΓΜΕ κος. Θεόδωρος Δέλκος και η αγρότισσα κα. Παναγιώτα Σιακαβάρα. Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης ως τεχνολόγος Γεωπονίας και ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με ανθοκομικές καλλιέργειες σε θερμοκήπιο. Εντάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ. ΑΣ.) όπου υπηρέτησε ευδοκίμως επί 8 συναπτά έτη. Παράλληλα αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2007 εργάζεται ως Δάσκαλος στη δημοτική εκπαίδευση. Είναι πατέρας τριών (3) παιδιών. Διακρίνεται για την έντονη κοινωνική δράση και τα ενδιαφέροντά του για φιλανθρωπικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και τον αθλητισμό.

Ο υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας Αθανάσιος Δέλκος σε δήλωσή του τόνισε: «Ως πολίτης και κάτοικος της Ημαθίας και της Βέροιας και έχοντας βαθιά ευαισθητοποίηση και αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μου ανέλαβα την πρωτοβουλία να ενταχθώ στο συνδυασμό Νίκης για το Δήμο Βέροιας του υποψηφίου Δημάρχου, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρου εγνωσμένου κύρους κου. Παπαγιάννη Ιωάννη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» για να μπορέσω να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για να αποκτήσει η πόλη μας την παλιά της μεγαλειώδη αξία και αίγλη. Ήρθε η ώρα της Βέροιας, η ώρα των έντιμων, ηθικών, δυναμικών και ικανών συνυποψηφίων μου που θα καταφέρουν να ισχύσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των συνδημοτών μας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».