Ο Αθανάσιος (Σούλης) Σταφυλλίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.

Ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σούλης Σταφυλλίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Σταφυλλίδης κατάγεται από τη Ν. Νικομήδεια και κατοικεί στο Μακροχώρι. Εργάστηκε επί δεκαετίες ως αγρότης και πτηνοτρόφος και πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Από τα νεανικά του χρόνια την καρδιά του «έκλεψε» ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Διετέλεσε επί έτη ποδοσφαιριστής της ομάδας της Βέροιας, της «Βασίλισσας του Βορρά», καθώς και ποδοσφαιριστής, φροντιστής, προπονητής και αρχηγός πολλών ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως, ενδεικτικά, του Μακροχωρίου και σήμερα του «Μακεδονικού Ρόδακα» Βέροιας. Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ν. Νικομήδειας, στενός υποστηρικτής επώνυμου πρώην βουλευτή και παράλληλα αγνός αγωνιστής και ιδεολόγος, διαφωνεί με επιλογές της ηγεσίας σε οικονομικά, αγροτικά και εθνικά θέματα και αποχωρεί, χωρίς ουδέποτε να έχει αποκομίσει ίδιον όφελος. Σήμερα ενεργό στέλεχος της οργάνωσης Ημαθίας της ΛΑ.Ε. (Λαϊκής Ενότητας). Ο Αθανάσιος (Σούλης) Σταφυλλίδης είναι παντρεμένος με την κα. Αθηνά Σταφυλλίδου, πατέρας τριών τέκνων και παππούς.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σούλης Σταφυλλίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Πιστεύω σε έναν αγώνα και σε ενεργούς πολίτες έντιμους, ηθικούς, με αγάπη για το λαό, την αγροτιά, τον αγνό αθλητισμό, τις λαϊκές παραδόσεις του Πόντου και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Γνωρίζοντας τον Καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο Γιάννη Παπαγιάννη είδαμε έναν άνθρωπο ικανό, γνώστη, σοβαρό, έντιμο, ηθικό και ανιδιοτελή, που ασχολείται με τα κοινά με αγάπη και βαθιά διάθεση προσφοράς για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τον αγαπημένο μας Δήμο Βέροιας. Ήδη πιστεύω ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τον τόπο που δεν τον έχουμε Δήμαρχο από το 2014. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 απευθύνουμε λαϊκό προσκλητήριο σε όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Βέροιας; Ψηφίζουμε μαζικά και αποφασισμένα το συνδυασμό «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ» γιατί έχει τις γνώσεις, τα καθαρά χέρια, τις αποδεδειγμένες ικανότητες και το σοβαρό πρόγραμμα για την αλλαγή και την πρόοδο που χρειάζεται ο τόπος μας. Εκλέγουμε Δήμαρχο τον Γιάννη Παπαγιάννη, τον Δήμαρχο που αγαπά τη Βέροια το Δήμαρχο της καρδιάς μας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα»