Η Αρετή Θεοδωρίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή βρεφονηπιοκόμος Αρετή Θεοδωρίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Η κα. Θεοδωρίδου γεννήθηκε και κατοικεί στη Βέροια. Είναι απόγονος της οικογένειας που ίδρυσε το γνωστό, κεντρικό ζαχαροπλαστείο «Κρίνος» και κόρη του Λεωνίδα Θεοδωρίδη, υπαλλήλου επιχείρησης- σφαγείων της Βέροιας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας συνέχισε τις σπουδές της με εξειδίκευση σε προγράμματα που αφορούν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σύζυγος του κου. Διαμαντή Λαζαρίδη, επώνυμου μέλους χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων της Βέροιας, και μητέρα ενός γιου. Η Αρετή Θεοδωρίδου εργάζεται σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Βέροιας. Συμμετέχει ενεργά σε διάφορους κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και έχει αναγνωρισμένο εθελοντικό έργο σε θέματα φιλοζωϊκής δράσης και προστασίας ζώων.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αρετή Θεοδωρίδου σε δήλωσή της τόνισε: «Στέκομαι αποφασισμένη στο πλευρό του άξιου ανθρώπου, επιστήμονα και οικογενειάρχη, του αυριανού Δημάρχου της καρδιάς μας Γιάννη Παπαγιάννη. Βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», ο οποίος μπορεί να σταθεί δυναμικός αρωγός στη μεγάλη επανέναρξη που έχει ανάγκη ο Δήμος Βέροιας. Έχουμε τις γνώσεις, τις ικανότητες, τα καθαρά χέρια, τη δυναμική για να σταθούμε δίπλα στο μαθητή, τη νέα και το νέο, τον εργαζόμενο, τις μητέρες, τις αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών, τους ηλικιωμένους, σε όλους τους πολίτες. Σας κοιτώ στα μάτια και σας καλώ να εμπιστευτείτε την ψήφο σας σε εμένα και το συνδυασμό έντιμων, ηθικών, δυναμικών και ικανών συνυποψηφίων μου. Πιστεύουμε στο καλύτερο αύριο για την πόλη και τα χωριά μας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα»