Ο Αναστάσιος (Τάσος) Κελεσίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.

Ο γνωστός αγρότης και οικοδόμος Αναστάσιος (Τάσος) Κελεσίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Κελεσίδης κατάγεται από παραδοσιακή ποντιακή οικογένεια, γεννήθηκε και κατοικεί στη Ν. Νικομήδεια. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αγρότης, εργάτης και βιοπαλαιστής οικοδόμος. Συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικά κινήματα και πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους και έχει διακριθεί για την εθελοντική του συνεισφορά και εργασία. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν. Νικομήδειας. Είναι πατέρας δύο τέκνων και τεσσάρων εγγονών.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κελεσίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Θέτω υποψηφιότητα με καθαρή συνείδηση και πεντακάθαρα χέρια μαζί με συνυποψηφίους του συνδυασμού νίκης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», έντιμους, ηθικούς, με αγάπη για το λαό, την αγροτιά, τον αγνό αθλητισμό, τις λαϊκές παραδόσεις του Πόντου και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Έχοντας βαθιά εμπιστοσύνη στον οικογενειακό μας φίλο και Άνθρωπο, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο Γιάννη Παπαγιάννη και την οικογένειά του ζητώ να με ψηφίσετε για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο παρόν και μέλλον που μας αξίζει. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 προσκαλώ όλους τους συνδημότες μας, όλο το λαό του Δήμου Βέροιας να ψηφίσουν μαζικά και αποφασισμένα το συνδυασμό «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ». Έχουμε τις δυνάμεις, τα πεντακάθαρα χέρια, τις αποδεδειγμένες γνώσεις και το πιο σοβαρό πρόγραμμα για την προοπτική και την πρόοδο που χρειάζεται ο τόπος μας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα»