Ο Αναστάσιος Ψιλόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.

Ο γνωστός πωλητής- έμπορος λαϊκών αγορών Αναστάσιος (Τάσος) Ψιλόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Ψιλόπουλος κατάγεται από την Πατρίδα και το Μακροχώρι και κατοικεί στην Πατρίδα. Είναι επαγγελματίας αγρότης και δραστηριοποιείται ενεργά ως πωλητής- έμπορος λαϊκών αγορών. Ασχολείται συστηματικά με θέματα ανάπτυξης και εξέλιξης αγροτικών προϊόντων και υπηρεσιών και την εν γένει αγροτική οικονομία. Παράλληλα συμμετέχει δραστήρια σε πολιτιστικά, φιλανθρωπικά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Είναι μέλος χορευτικών ομάδων και του ποντιακού συλλόγου Ευστάθιος Χωραφάς. Είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους συναδέλφους του καθώς και στους πολίτες της Βέροιας ως ψυχή της λαϊκής αγοράς.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ψιλόπουλος σε δήλωσή του τόνισε: «Μαζί με συνυποψηφίους μου του συνδυασμού νίκης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», ανθρώπους έντιμους, ηθικούς, με αγάπη για το λαό, την αγροτιά, τις λαϊκές παραδόσεις του Πόντου και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, μπαίνω στον αγώνα της προοπτικής και της ελπίδας για το Δήμο μας. Στέκομαι στο πλευρό του Δημάρχου της καρδιάς μας, του αυριανού Δημάρχου Γιάννη Παπαγιάννη, έναν καλό φίλο, Άνθρωπο, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο. Καλώ κάθε πολίτη του Δήμου Βέροιας να με ψηφίσει, να μου δώσει τη δύναμη να αγωνιστώ για το καλύτερο παρόν και μέλλον που μας αξίζει. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 αλλάζουμε σελίδα, ανοίγουμε δρόμο στην προοπτική και την πρόοδο που χρειάζεται ο τόπος μας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».