Η Ευαγγέλου Μαρία υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.

Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ευαγγέλου Μαρία είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Βέροιας στο τμήμα ειδικός φοροτεχνικού γραφείου. Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τις τηλεφωνικές πωλήσεις και τις πωλήσεις γυναικείων ενδυμάτων. Το 2015 είχε εργαστεί στο δήμο Βέροιας με πρόγραμμα κοινωφελής εργασίας. Τώρα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας  Watt+Volt. Είναι θυγατέρα του πασίγνωστου, ιστορικού ταχυδρομικού υπαλλήλου και γνωστού για την κοινωνική του δράση και την ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση κου. Γεώργιου Ευαγγέλου με καταγωγή από το Πολυδένδρι.

 

Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ευαγγέλου Μαρία σε δήλωσή της τόνισε: Ο αυριανός Δήμαρχος Βέροιας, ο Δήμαρχος της καρδιάς μας Γιάννης Παπαγιάννης με εμπνέει να αγωνιστώ μαζί του για το καλύτερο αύριο του τόπου μας, της γενιάς μας και της επόμενης γενιάς. Θα κάνουμε την μεγάλη αλλαγή, το δυναμικό άλμα προς τα εμπρός που χρειάζεται ο Δήμος Βέροιας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα.»