Η Σοφία Καζάκη υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.

Η Σοφία Καζάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δερόπλη της Β. Ηπείρου. Αποφοίτησε από τη μέση Παιδαγωγική σχολή Αργυροκάστρου και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της  στο τμήμα Ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας του πανεπιστημίου Αργυροκάστρου. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για ένα χρόνο σε σχολείο της Δεράπολης και κατοικεί τα τελευταία 10 χρόνια στη Βέροια όπου εργάζεται ως αισθητικός σε γνωστό κομμωτήριο της πόλης. Τέλος είναι μητέρα δυο υπέροχων παιδιών.

 

 

Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Σοφία Καζάκη σε δήλωσή της τόνισε: «Ως άνθρωπος νιώθω την ανάγκη και την ομορφιά του να είμαι χρήσιμη και να προσφέρω λύσεις. Θα ήθελα να δηλώσω επίσημα ότι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μεν.Παπαγιάννη, δεσμεύομαι να βοηθήσω στην επίλυση σοβαρών καθημερινών ζητημάτων και να υλοποιήσω τις καινοτόμες ιδέες του συνδυασμού μας.