Το φόρεμα του οίκου Balenciaga θυμίζει μαξιλάρι καναπέ – Τα απίθανα σχόλια (φωτό)

Μήπως ψάχνατε για το πιο άβολο φόρεμα όλων των εποχών; Μόλις το βρήκατε και μάλιστα από τον οίκο Balenciaga, που ξαναχτυπά με ένα φόρεμα που θυμίζει μαξιλάρι καναπέ αλλά δεν μπορείς να σηκώσεις τα χέρια σου.

 

 

Μετά την μπλούζα με το ενσωματωμένο πουκάμισο και την τσάντα αξίας 1.700 ευρώ που θυμίζει την μπλε τσάντα των IKEA, ο διάσημος οίκος λάνσαρε ένα σμαραγδί φόρεμα, αξίας 5.300 δολαρίων και διατίθεται σε τρία μόνο μεγέθη (2,4 και 6). στην ιστοσελίδα του οίκου, περιγράφεται ως κοντό βραδινό φόρεμα, ντραπέ, κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα και που «αγκαλιάζει το σώμα».
Στις φωτογραφίες με το μοντέλο να το φορά, το πάνω μέρος εκτείνεται από τον ώμο μέχρι και κάτω από τον βραχίωνα σε ένα τέλειο τετράγωνο σχήμα.

Σμαραγδί φόρεμα του οίκου Balenciaga

 

Το πραγματικά άβολο φόρεμα του οίκου Balenciaga
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πάντως, έσπευσαν να διακωμωδήσουν το φόρεμα, διότι θυμίζει πολύ μαξιλάρι καναπέ, ενώ επειδή είναι τόσο στενό, δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει τα χέρια του, να μιλήσει στο τηλέφωνο ή ακόμη και να φάει.

 

Είναι τόσο στενό που δεν μπορείς καν να σηκώσεις τα χέρια σου και κοστίζει 5.300 δολάρια
Όπως έγραψε κάποιος στο facebook: «Κάθεσαι στον καναπέ σε ένα πάρτι και όλοι σε περνούν για μαξιλάρι και δεν πρόκειται να σε ενοχλήσουν καθόλου. Προσοχή όμως, μην καθίσουν επάνω σου». Ένας άλλος σχολίασε: «Μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να γίνω τίποτα, κι έτσι έγινα μαξιλάρι».

Φυσικά, πολλοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν πως θυμίζει μαξιλάρι καναπέ
Άλλοι αμφισβήτησαν το σχέδιο του φορέματος λέγοντας πως περιορίζει την κίνηση. «Θα χρειαζόσουν ένα πελώριο καλαμάκι για τα κοκτέιλ σου. Και έναν φίλο για να σε ταΐζει» έγραψε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα καπέλο φωτιστικού και να ολοκληρώσεις την εμφάνιση του σαλονιού» σχολίασε καυστικά ένας ακόμη αλλά η πιο σωστή και καίρια ερώτηση είναι η εξής: «Πώς μπορείς να φας ή να πιεις;».

 

Πηγή: seleo