Η Ελλάδα Συμεωνίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή νοσηλεύτρια Ελλάδα Συμεωνίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Η κα. Συμεωνίδου αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο και συνέχισε τις σπουδές της αρχικά σε σχολή Λογιστικής και Πληροφορικής και κατόπιν Νοσηλευτικής. Ομιλεί και μεταφράζει αγγλικά, ρωσικά και γεωργιανά. Εργάστηκε στο ΙΚΑ ως διοικητικό στέλεχος στο τμήμα μητρώου. Η Ελλάδα Συμεωνίδου είναι μητέρα ενός παιδιού. Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους. Συγγράφει ποιήματα και παιδικά παραμύθια και ετοιμάζει σύντομα την έκδοση του πρώτου της βιβλίου. Ασχολείται παράλληλα με το θέατρο και τα εικαστικά. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν επιλαχούσα σύμβουλος με το συνδυασμό του Κ. Καραπαναγιωτίδη.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ελλάδα Συμεωνίδου σε δήλωσή της τόνισε: «Γνωρίζω να αγωνίζομαι δυναμικά και να προσφέρω στην κοινωνία από τα ρώτα μου βήματα. Ο αυριανός Δήμαρχος Βέροιας, ο Δήμαρχος της καρδιάς μας Γιάννης Παπαγιάννης με εμπνέει να αγωνιστώ μαζί του για το καλύτερο αύριο του τόπου μας, της γενιάς μας και της επόμενης γενιάς. Θα κάνουμε την μεγάλη αλλαγή, το δυναμικό άλμα προς τα εμπρός που χρειάζεται ο Δήμος Βέροιας. Έχουμε στο συνδυασμό μας «Δικαίωμα για νέα Βέροια» γνώση, καθαρά χέρια και δύναμη για να βγάλουμε τον τόπο από την οπισθοδρόμηση. Δεν έχουμε στο συνδυασμό μας υπόδικους νυν και πρώην αιρετούς.Έχουμε εντιμότητα, αποδεδειγμένες ικανότητες και σοβαρό πρόγραμμα. Δεν έχουμε στο συνδυασμό μας υποψήφιους που διορίστηκαν στο δημόσιο ως συγγενείς και φίλοι πρώην βουλευτών. Δώστε μου τη δύναμη με τη δική σας ψήφο να αλλάξουμε τα πράγματα. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα.»