Πιστεύω την κα. Γιούλα

Του ειδικού συνεργάτη 

 

«Πολλά έχουν δει τα μάτια μου μ’ αυτό μου φέρνει τρόμο» λέει το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έπιασα τον εαυτό μου να το σιγοτραγουδάω το βράδυ της Δευτέρας στην Ελιά, ακούγοντας την κυρία Γεωργία Μπατσαρά. Και τι δεν ακούσαμε από την πολιτεύτρια από το Πολυδένδρι που προφανώς ξέχασε πως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Είπε, μεταξύ άλλων, στο εμβρόντητο ακροατήριο, που είχε πάει για να ακούσει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, πως η στήριξη του κόμματος, που όλοι πλέον γνωρίζουν πως δεν της δόθηκε επίσημα ποτέ, δήθεν της δόθηκε σε …ειδική τελετή από το Γραμματέα της ΚΟ Κώστα Τσιάρα και «επαναβεβαιώθηκε από εκλεκτά στελέχη της ΝΔ είτε με επιστολές είτε κατά την έλευση τους στη Βέροια». Τις αιτιάσεις περί δήθεν «ειδικής τελετής» που δεν γνωρίζει κανείς άλλον πλην της κυρίας Γεωργίας, δεν μπορώ καν να τις σχολιάσω. Γιατί, πέρα απ’ όλα, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε δημόσια με επιστολή του πως χρίσματα, πέρα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, δεν δίνονται! Αλλά η κυρία Γιούλα, (λέει) ότι πήρε.. Τι να πει κανείς.

Αλλά εκεί που ξεπέρασε και τον εαυτό της, ήταν η αναφορά της στα «εκλεκτά στελέχη» της ΝΔ που τη στηρίζουν. Ξεχνά μάλλον, πως στην όμορφη πόλη μας ήρθε ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ο οποίος δεν έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στο πρόσωπο της!  Προφανώς η υποψήφια Δήμαρχος δεν τον συγκαταλέγει μεταξύ αυτών; Αλλά φίλες και φίλοι, δεν μετράει τι λέει ούτε ο Αυγενάκης, ούτε ο Μητσοτάκης.

Αφού η κυρία Γιούλα λέει ότι έχει χρίσμα, εγώ την πιστεύω!