ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ «ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ»

Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Νέος Αλιάκμων» στην Άμμο επισκέφθηκε την Πέμπτη 9/5 ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιαννης, επικεφαλής ομάδος υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του.

Ο κύριος Παπαγιάννης ενημερώθηκε από τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους και τους συνεχάρη για τη συνεχή ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τον εξαγωγικό προσανατολισμό του, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις των ψυγείων, των διαλογητηρίων και τηε συσκευασίας φρούτων.

«Η Βέροια που παράγει, που μετατρέπει την κρίση σε ευκαιρία, που τολμά και κατακτά τις αγορές του εξωτερικού είναι εδώ», δήλωσε μετά το τέλος της επίσκεψης ο κύριος Παπαγιάννης για να προσθέσει: «Επενδύοντας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων του τόπου μας ο αγροτικός συνεταιρισμός «Νέος Αλιάκμων» με συγκεκριμένη εξαγωγική στρατηγική, κερδίζει το στοίχημα της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας, λειτουργεί ως πρότυπο και φωτεινό σημείο αναφοράς για το δήμο μας και ολόκληρη την Ημαθία.

Έχουμε ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις.Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό, δίνουν δυναμικά το παρών στις διεθνείς αγορές, προσανατολίζονται στην καινοτομία και υλοποιούν παραγωγικές επενδύσεις» συνέχισε ο κύριος Παπαγιάννης.»Από την 1η Σεπτεμβρίου στηρίζουμε έμπρακτα  ως δημοτική αρχή την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Δημιουργούμε σχετικές Δομές που παρέχουν στις επιχειρήσεις μας συμβουλευτικές υπηρεσίες για την περαιτέρω ανάπτυξη αλλά και την εξωστρέφεια τους. Ακόμη τις βοηθούμε να επεκταθούν και σε νέες αγορές, παρέχοντας τους όλες τις σχετικές πληροφορίες για το κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον στις χώρες για τις οποίες ενδιαφέρονται. Έχουμε όλοι δικαίωμα για νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!», κατέληξε.

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

«Δικαίωμα για νέα Βέροια»