ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ HIP HOP

ΑΣΗΜΕΝΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ

Σε Διεθνή Φεστιβάλ Χορού συμμετείχαν τα κορίτσια του Φιλίππου με την ομάδα του hip hop Overthose Crew και την ομάδα του Μοντέρνου .Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ονομασία TDF .  Το Thessaloniki Dance Festival, καθιερώθηκε ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορού σε όλη την Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στα Βαλκάνια. Το TDF είναι ένας συνδυασμός έξι διαφορετικών διεθνών διαγωνισμών χορού, που κάθε χρόνο αναπτύσσεται και εμπλουτίζεται με νέα χορευτικά στυλ. Οι χοροί Latin/Standard, Salsa, Street Style, Αργεντίνικο Ταγκό, Hip Hop, Σύγχρονο/Jazz και Oriental προσφέροντας  ένα μοναδικό πλούσιο θέαμα με 2.200 χορευτές-αθλητές από όλη την Ελλάδα και 35 άλλες χώρες.

Η συμμέτοχη του Φιλίππου ήταν εκθαμβωτική, κατάφεραν να διακριθούν και με τις δυο ομάδες που κατέβασαν στον αγώνα και να μαγέψουν θεατές & κριτές.

Η ομάδα του hip hop Overthose Crew μας έκανε ακόμα μια φορά περήφανους μετά από την πρόκριση του Παγκοσμίου για την Αμερική ήρθε και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Varsity ανάμεσα σε 15 ομάδες. Τα κορίτσια συνεχίζουν δυνατά την καλή δουλειά καθώς θέλουν  να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία  και απόδοση για το Παγκόσμιο στο Φοίνιξ της  Αριζόνας. Καθώς νοιώθουν μεγάλη τιμή που είναι η μοναδική Βεροιώτικη ομάδα που εκπροσωπεί την Χώρα  και φτάνει σε αυτό το Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες :Ζουμπουλίδου Ευγενία, Σπανού Ελένη, Πανίδου Σοφία, Πινακουδη Ροδόπη, Γερακοπουλου Κατερίνα, Μποσμαλη Ιωάννα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Παπανώτα Δήμητρα, Τσαλουκιδου Όλγα και Εμμανουήλ Ελένη

Προπονητές Καλαντιδης Παναγιώτης & Ζινετα Καμίνη

Η επιτυχία ήρθε και για την Ομάδα του Μοντέρνου-Jazz του Φιλίππου στην κατηγορία   Juveniles που με την χορευτική τους παρουσία κ το νάζι τους  κατάφεραν να κερδίσουν την δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία.

Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Μαυριδου Χρυσούλα, Κιατση Χρυσά, Ζαμάνη Μαρία, Νταλμπιρα Μαρία, Καπετανάκη Ελισάβετ, Δημητριάδου Αλίκη, Γεροντιδου Κέλλυ, Ηλιάδου Ελένη, Δαμιανιδου Ελένη, Πιπου Αρχοντουλα, Γεωργιάδου Στέλλα, Μπαρμπαρουση Αθηνα, Παπαζλη Θωμαή, Παπαζλη Δέσποινα, Τουλικα Δέσποινα, Γρηγοριαδου Κατερίνα, Γερουλιδου Πηνελόπη, Ανδρέου Άννα, Μαλογιάννη Κατερίνα και Ιωάννου Γαλήνη. Προπονήτρια τους Μαρία Παυλίδου

Συγχαρητήρια στις Ομάδες του Φιλίππου που ακόμα μια φορά μας έκαναν περήφανους στην πόλη της Βέροιας. Ευχόμαστε  Καλή Επιτυχία για την συνέχεια!!!