Διατροφή και άμεσο κάψιμο περιτού σωματικού λίπους. Μέρος 1ο.

Απώλεια βάρους.

 

 

1.Να έχετε πάντα στοκ πηγές πρωτεΐνης και λαχανικών

Το κοτόπουλο, η γαλοπούλα και το ψάρι προσφέρουν κορεσμό και μειώνουν την πείνα κάτι το οποίο θα περιορίσει τις λιγούρες, προτού καταναλώσετε γλυκά ή κάνετε λοιπές παρασπονδίες…

Με την προσθήκη λαχανικών σε αυτό το πρωτεΐνικό γεύμα θα πετύχετε επιπλέον κορεσμό.

Αυτή η προσέγγιση θα έχει ως αποτελέσμα να περιορίσετε την υπερφαγία – ουσιαστικά απλά «γεμίζετε» το στομάχι σας πρωτού φάτε κάτι το οποίο θα έχει περισσότερες θερμίδες και έτσι θα καταναλώσετε λιγότερο από αυτό.

2.Δοκιμάστε την διαλειμματική νηστεία

Η προσέγγιση του Martin Berkhan είναι δημοφιλής.

Αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει 14-16 ώρες την ημέρα νηστείας, με ένα παράθυρο 8-10 ωρών που μπορείτε να καταναλώσετε όλο το φαγητό της ημέρας (συνήθως χωρισμένο σε 2-3 μεγάλα γευμάτα).

Αυτός ο τρόπος είναι κατάλληλος για εκείνους που συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις που συνήθως περιλαμβάνουν ζαχαρένιες και λιπαρές λιχουδιές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την προσέγγιση νηστείας (η μόνο να καταναλώσετε πρωτεΐνη και λαχανικά) μέσα στην ημέρα και μετά καταναλώστε όλες σας τις θερμίδες το απόγευμα.

Αν καταναλώνετε την μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού μέσα στην ημέρα, δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε νηστεία (ή έστω να καταναλώσετε πρωτεΐνη) για το υπόλοιπο της ημέρας ή την επόμενη ημέρα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, εκτός αν τρώτε τα πάντα, είναι απίθανο να καταναλώσετε περισσότερες από τις θερμίδες συντήρησής σας. Έτσι χάνετε βάρος…