Απόπειρα αυτοκτονίας..!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, νοσηλεύεται σε κλινική της Μόσχας μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, νοσηλεύεται σε κλινική της Μόσχας μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Την ίδια ώρα, πάντως, η προπονήτρια της Σολντάτοβα, Άννα Ντιάσενκο, φέρεται να διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες και να αποδίδει τη νοσηλεία της πρωταθλήτρια σε ιατρικές εξετάσεις. «Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάστασή της είναι καλή και αύριο θα βγει από το νοσοκομείο», δήλωσε σε τοπικά Μέσα. Χθες το πρωί η Αλεξάνδρα με κάλεσε από το νοσοκομείο και μου είπε να μην ανησυχώ, καθώς έχει υποβληθεί σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις . Αυτό που ακούω τώρα (αναφορές για απόπειρα αυτοκτονίας) είναι ένα τεράστιο σοκ για μένα, όπως και για όλους», συμπλήρωσε.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της Ρωσίας, ωστόσο, αναφέρουν ότι η Σολντάτοβα δεν θέλει να εξηγήσει στους γιατρούς της τους λόγους που την οδήγησαν στον αυτοτραυματισμό της.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής στο ομαδικό, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

Αρέσει σε %d bloggers: