Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας!

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως θα πραγματοποιήσει και φέτος το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης, με την έναρξη του προγράμματος να έχει οριστεί για την Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Οι μικροί φίλοι της ΕΛΠΝ θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από δράση, ψυχαγωγία και δημιουργική μάθηση, να διασκεδάσουν και παράλληλα να μάθουν με τη βοήθεια παιδαγωγών. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

Τις ώρες αυτές, τα παιδιά θα έχουν δημιουργικό χρόνο με: εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική κίνηση, εργαστήρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής, προβολές, επισκέψεις σε χώρους ενδιαφέροντος, αφηγήσεις παραμυθιών και λογοτεχνικής παιδείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988621149. Από την ΕΛΠΝ σημειώνεται ότι η καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματος οφείλεται στην αναστολή των δραστηριοτήτων των σωματείων, λόγω κορονοϊού, που ίσχυε έως και την 1η Ιουλίου.

Πηγή: pontos-news.gr
http://www.pontos-news.gr/article/211390/ergastiria-dimioyrgikis-apasholisis-gia-paidia-apo-tin-eyxeino-leshi-pontion-naoysas