Συγκλονιστική ήταν η σκηνή της Βέροιας στο «Κόκκινο Ποτάμι»!

Συγκλονιστική ήταν η σκηνή της Βέροιας στο Κόκκινο Ποτάμι του OPEN, με καρδιές να… σπάνε στις τελευταίες μέρες γυρισμάτων της σειράς.
Συγκεκριμένα, ο Μανούσος Μανουσάκης, σε συνεργασία με τον ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη, έδωσε μία τρομερή μορφή στη δολοφονία του Μητροπολίτη Θεόκλητου.

Για τη σκηνή που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή και σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό, ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης είχε αναφέρει στο «TV Εθνος»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Πούμπουρας: «Ήθελα να πεθάνω»

«Ήταν μια ξεχωριστή και συνάμα δημιουργική σκηνή που δεν έχω ξαναζήσει, στην τηλεόραση τουλάχιστον. Τόσο ξύλο δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Με σέρνανε στην Μπαρμπούτα, με χτύπαγαν και με διαπόμπευαν. Ο Μανούσος μου ζήτησε να φορέσω και το χαλινάρι του αλόγου, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θανάτωναν τους ιερείς εκείνη την εποχή.

Ο Λάμπρος Κτεναβός που υποδύεται τον Οσμάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, παρ’ όλο που στη σειρά δείχνει τόσο άγριος. Ενώ λοιπόν με χτύπαγε, δεν το άντεχε κάποιες φορές, σταματούσε και πήγαινε κι έκανε εμετό».

Ο ηθοποιός δεν ξεχνά την πρώτη αντίδραση της γυναίκας του, όταν επέστρεψε στο σπίτι του: «Στέφανε, τι είναι αυτοί οι μώλωπες που βλέπω. Όντως, όπως είδα κι εγώ, είχε μελανιάσει όλη η πλευρά από τα νεφρά, ενώ τα χέρια μου ήταν μελανιασμένα. “Γλυκοβασανίστηκα” της είπα».

 

 

Πηγή: sportime.gr

Κόκκινο Ποτάμι: «Λύγισε» στα γυρίσματα της Βέροιας ο σκληρός Οσμάν