ΥΛΙΚΑ
150 ml λάδι
150 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας
75 γρ. σουσάμι
1 1/2 κ.τ.γ. μπέικιν
600 γρ. αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βάζουμε σε μια λεκάνη το κρασί, το λάδι και τη ζάχαρη και τα δουλεύουμε λίγο, να διαλυθεί η ζάχαρη.
-Προσθέτουμε το σουσάμι, το μπέικιν και λίγο-λίγο το αλεύρι.
-Ζυμώνουμε και προσέχουμε να μη βάλουμε περισσότερο αλεύρι από όσο χρειάζεται.
-Αφήνουμε τη ζύμη για μισή ώρα και μετά πλάθουμε τα κουλουράκια σε όποιο σχήμα θέλουμε.
-Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
-Ψήνουμε τα κουλουράκια γύρω στα 40 – 45 λεπτά, ανάλογα και με το πάχος τους, ή μέχρι να γίνουν τραγανά.